torsdag 22 april 2010

Trött...


Så dunder trött efter en slö dag. Hmmm... sömnbristen från natten som gör sig påmind kanske.

Kom ut i solen en stund på förmiddagen. Men det var inte njutningsbart. Solen sken från en blå himmel men det blåste hårda vindar. Det hindrade dock inte Liam som pajsade omkring och lekte fantasifullt som vanligt. Han tyckte att sista lövhögen skulle bort och tog en liten ynklig spade till hjälp,haha typ 3 löv som lämnade högen.


For sedan till Aneby för ett nödvändigt men dess värre inget kul ärende. Vissa personer utstrålar så mycket negativ energi så man håller sig helst på mils avstånd. Men ibland får man bita i det sura äpplet för en kort stund. Efteråt hade jag tänkt ta en fika med Liam på Byns enda café, men olust känslan jag fått fick mig att göra en snabbis in på konsum . Där köpte vi istället med oss fikat hem. Ville bara skaka av mig all negativ energi och komma hem till mitt lilla bo.

Måste berömma Anebys Konsumbutik för deras fina glöggflaskor. HV 71 ;) Ångrade när jag kom hem att jag ingen köpte. Får fixa det en dag. Är ju kul att pryda hyllan med ;)


Väl hemma fikade vi som sagt. Satte mig och rensade pärmar med sådana där papper av alla slag som bara måste sparas. Men som ingen frågar efter,haha. Kollar över budgeten så den håller måttet ;) Tog en mini promenad till skolan för att hämta Pontus. Sedan åter till alla papper.
Egen härd är guld värd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)