fredag 23 juli 2010

Trött i huvudet...

...Är jag nu efter att ha suttit med alla räkningar. Var iof överkomlig hög denna månad. Har ju betalt av en del utposter, så det är riktigt kul nu att sätta sig med budgeten. Och en del poster som jag kallar "räkningar" är + konton ;) Men jag har lovat att inget berätta för mig själv att dom finns,så lova att ni inte heller skvallrar. Mohaha. Smart eller hur,och jag är ju blond så det funkar faktiskt.

Igår var vi på ännu ett loppis, ett fyndloppis denna gången med riktiga "loppis" priser. Loppis ska vara billigt annars är det inte kuligt ;)

Blev den lilla plåtburken i allmoge blått för 10 kronor. Passar perfekt till servetterna. Och så blev det en 3- armad ljusstake m stämpel "Svenskt Tenn K8",den kostade mig 30 kronor så den måste väl varit ett fynd. Eller??? Vad säger ni som kan? Hade dessvärre inte ljus hemma så fick bli ihopplock av de som redan eldats. Åtgärdat det idag.
Imorse var klockan ställd på 7. Usch och fy det var fruktansvärt segt. Rolf bara skrattade åt mig på väg mot Anneberg för jag såg mer död än levande ut. Där hämtade vi Liam innan vi åkte för att ta ut hästar. Rolf tog en liten träningstur med Amber, longerade hennne lite. Hmmm den fulingen fuskade...ajabaja ingen hjälm. Måste man ha!!!Kaninerna på gårdsplanen var redan vakna dom små liven. Skuttar runt överallt.


Har haft mitt lilla loppis öppet en stund idag också. Har även öppet även lördag och söndag nu. Blir en liten slant varje dag.


Fisen har en egen favorit-sovplats. I Liams sulky ;) Hmm blir en aning hårigt,men finns ju klädvårds roller som tur är.
Nu är det kväll och snart dax att ta in hästarna. Sedan blir det åter tända ljus och 500% mys här.
Såg längre ner här i min blogg, reklam om att köpa glassmaskin. Haha är det en pik till mig, det stora glassmonstret ;)
Ha det gott;)4 kommentarer:

 1. Fina fynd du gjort! Tenn är snyggt och börjar bli populärt igen. Så idylliskt det ser ut på gården...
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Oj,vad du fyndade!
  Jätte fina saker och billigt!
  Billigt är bra! :)
  God morgon!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Smart drag måste jag säga.
  Superfint loppisfynd.
  Lavendelboken kan du nog beställa på hennes hemsida då får du den signerad också.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Tack alla ;) ja den gården vi hyr in hästarna på är jättefin. Men vi längatar tills den dagen allt är vårat eget. då kan man ju pynta och fixa allt superfint.

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)