fredag 12 november 2010

Äntligen!!!!

Efterlängtade Fredag du är äntligen här. Vad det nu för med sig vet man aldrig. Inget inplanerat är ganska skönt tycker jag. Jo 2 timmar imorgon är vikta för Pontus mamma ska komma på besök, men i övrigt.

 Jag skulle vilja åka och köpa lite fler burkar så jag kan koka pickles av den stora påsen med paprikor jag köpte igår. Det är gott. Har precis googlat fram ett lovande recept;)
Såg att Ö & B hade lite julpyssel paket av olika slag också. Det kan vara kul att köpa och sitta med barnen om kvällarna nu i advent.

Nästa helg är jag i Stockholm i jobbet. Är det någon som har lust att kika förbi hotellet på lördagskvällen och ta en kaffe i baren och säga hej?

Ha en bra dag . Nu kaffe och läsa hos er.

6 kommentarer:

 1. Picklade paprikor låter jättegott!
  Skall tyvärr inte till Sthlm hållet annars hade det varit jättekul!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas din helg blir bra! Jag vet då vad jag gör under hela helgen.... jobbar! Ha det bra! Kram Iréne

  SvaraRadera
 3. Åhh... vad jag önskar att du kom till ett hotel i Malmö istället :)

  SvaraRadera
 4. Tack för din supergulliga kommentar på min blogg. Man rodnar ju... Och du har mycket att fixa läste jag, ja jag är inte klar ännu. Vi skall ha reportage här till jul, det är därför jag ligger i som jag gör... Ha nu en fin helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Jaaaa, äntligen fredag.

  Hade gärna träffat dig. Men är tyvärr bortrest just den helgen. Typiskt.

  Hoppas du får en underbar helg. :-)

  SvaraRadera
 6. Jag igen.
  Jo, jag har just nu inget speciellt makroobjektiv utan tar bilderna med stativ. Det är en väldigt gammal Nikon kamera jag har, den är på utåtgående, den knirkar och knakar i linsen....
  Hej då igen!

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)