fredag 12 november 2010

Men Matte ge dig!

Alltså ,jag ska berätta för er om min matte. Hon har blivit så jäkla jobbig sedan hon köpte den där svarta saken hon hänger runt halsen och ibland har den ben. Så fort jag kommer i närheten av den så är hon där och lägger ner den i en konstig väska. Ömtåligt heter det. Hmm... om hon åtminstonde kunde låta mig sova. Nu är hon här med den där saken och poff,jäklar vad den bländas. Nu ser jag absolut inget.


Alla tjatar att jag är klumpig och ivägen. Är ju dom som inte fattar att dom ska gå runt mig när jag sover mitt på hallgolvet. Nu skrattar hon åt mig och pratar om att jag är stor? Vad menar hon? Kan jag rå för att stolen inte räcker till.


Bara för min syster ser ut som en liten fjärt kan väl inte jag hjälpa. Och jag är faktiskt en stor kille nu. Lite över ett år. En riktigt farlig Tiger snart. Jag är bra på att skrämma småfåglar och fånga möss. Skator är läskiga så dom vågar jag inte jaga,men säg inte det till någon. I början av detta året tryckte matte in mig,syrran och mamma i läskiga burar. Sedan fick vi åka bil tror jag det heter. Hon måste kört riktigt dåligt för jag mådde jätte illa. När vi stannade bar hon in oss till en elak gubbe som stack mig med en nål. Jag blev väldigt trött. När jag vaknade låg syrran bredvid i en hög och hade kissat ner sig OCH MIG! Och gissa om jag var stel och öm där bak. Konstigt han stack mig ju i halsen? Han pratade med matte om att hon skulle se upp med mig för jag skulle bli en stor klump. Hallå!!!! Säger man så. Jag blev ju ledsen. Jag kan väl inte hjälpa att mat är så gott. Dom andra får väl skylla sig själva som äter så lite och sakta.
Nu ska jag sova vidare, det är jag också bra på.


1 kommentar:

  1. Oh, jag älskar ju katter, dom kan njuta dom och så står dom liksom över allt annat trams!
    Kram

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)